Usko

Mitä se tarkoittaa?
 

"..Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy... Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä." (Hebr. 11:1, 3)
 

Olemme vajavaisia, syntisiä 
 

"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi 
vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa..
" (Room. 3:23-24)


Miten pelastun?
 

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa,  vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen." (Joh. 3:16-18)

"Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."
(Apt. 16:31)
 

Mitä minun tulee tehdä?
 

"Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen 
syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
" (Apt. 2:38)

Jeesus sanoo: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa." (Joh. 3:3)


Toimi - tee näkyvä ratkaisu
 

"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan." (Room. 10:9-10)


"Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä." (Joh. 1:12)


Hakeudu paikallisseurakuntaan


Hakeudu paikallisseurakuntaan, jotta pääset osalliseksi Jumalan Sanasta ja uskovien yhteydestä. Seurakunnassa tutustut muihin Jeesukseen uskoviin.
 

Tervetuloa rakentumaan kanssamme!

Alttaritaulu: Veikko Sunell
Yläsali, kokoustila